Rigatoni alla norcina (Rigatoni met worst en champignons)
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Snij de champignons in dunne schijfjes.
-
Rasp de pecorino fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de ui en look glazig.
-
Duw het gehakt uit de worsten en voeg bij de ui en look.
-
Bak gaar in niet te fijne stukken.
-
Roer de champignons erdoor en laat 5 min meebakken.
-
Blus met de room en laat zachtjes sudderen.
-
Breng gezouten water aan de kook en gaar de pasta al dente.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastakookvocht bij de saus en voeg wat extra pastakookvocht toe voor de binding van de saus.
-
Laat de pasta wat verder sudderen in de saus.
-
Roer de gemalen pecorino en fijngesnipperde peterselie erdoor.
-
Werk af met zwarte peper en serveer met truffelolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven