Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren op met de mixer.
-
Meng de ricotta en suiker eronder en giet de olijfolie erbij.
-
Voeg het amandelpoeder erbij en meng de bloem eronder.
-
Giet het citroensap erbij en meng samen met de zeste van citroen.
-
Meng het bakpoeder eronder.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Bedek de springvorm met bakpapier en giet het deeg erin.
-
Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en laat gedurende 40 min bakken.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking: klop de mascarpone op met wat bloemsuiker en doe in een spuitzak met spuitmondje.
-
Snij de citroen in plakjes en leg op de taart zoals op de foto.
-
Spuit daarnaast een boog van mascarponecrème. Bedek met wat amandelschilfers en enkele muntblaadjes.
-
Bestrooi de rest van de taart met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven