Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en wortelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Snij de selder in fijne ringetjes en trek de bloemkoolroosjes los.
-
Bind de verse kruiden samen met het laurierblad.
-
Verwarm een scheut olie in een ruime pot en stoof de uien looksnippers glazig. Voeg de selder, bloemkoolroosjes, aardappel- en wortelblokjes toe en roerbak.
-
Bak de tomatenpuree even mee en overgiet met 1,5 l water. Voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook.
-
Snij de savooibladeren in fijne reepjes en voeg toe.
-
Laat op een zacht vuur 30 min pruttelen. Kruid met peper en zout.
-
Beleg de sneden brood met raclettekaas en laat smelten onder een hete grill.
-
Verdeel de soep over kommen en leg er een snee gegratineerd brood bovenop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven