Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees 30 min voor gebruik uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
-
Bak het vlees krokant in schuimende boter volgens de gewenste bakwijze.
-
Laat rusten onder aluminiumfolie voor het serveren.
-
Choronsaus: klop de eidooiers met het water en de azijn los in een conische sauspan naast het vuur.
-
Klop tot een luchtige massa op een matig vuur. Let op, het mag niet koken.
-
Neem van het vuur en voeg al kloppend de boter beetje bij beetje toe.
-
Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snipper de dragon en kervel fijn en meng onder de saus. Werk het geheel af met de tomato frito. Hou warm tot het serveren.
-
Uienringen: pel de uien en snij in dikke ringen. Laat 1 u weken in melk.
-
Haal de uienringen uit de melk en laat goed uitlekken. Haal door de bloem.
-
Frituur ze krokant op 180°C. Haal uit het frietvet en bestrooi met zout. Serveer onmiddellijk.
-
Snij het vlees in plakken.
-
Frituur de frietjes en serveer samen met een slaatje van jonge sla, de uienringen en de choronsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven