Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk het vlees met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout.
-
Dek het vlees af en laat het op kamertemperatuur komen. Steek ondertussen alvast de BBQ aan.
-
Chimichurri
Haal het steeltje van de peper en pureer de peper samen met de olijfolie, peterselieblaadjes, oregano, azijn en look met een staafmixer.
-
Pel de ui en snipper fijn. Schep samen met de fijngesneden bieslook door de chimichurri. Kruid met peper en zout.
-
Bak het vlees ± 5 min op een hete BBQ.
-
Keer het halverwege om.
-
Leg het vlees op een bord en dek het af met aluminiumfolie. Laat het een paar min rusten.
-
Serveer het vlees samen met de chimichurri.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven