Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Warm de voorgegaarde ribbetjes ± 15 min op in de voorverwarmde oven. Snij in stukjes.
-
Dressing: meng de Luikse siroop met de balsamicoazijn en olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Snij de spitskool fijn.
-
Spoel de appel, maar schil hem niet. Snij hem in reepjes.
-
Meng de kool met de appel en besprenkel met de dressing.
-
Doe de salade in een bowl.
-
Verdeel de ribbetjes over de salade en werk af met grof gehakte walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven