Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de ribben op 50 minuten gaar in vleesbouillon.
-
Stoof de ui, geperste look en fijngesnipperde chili aan in olijfolie. Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren. Blus met azijn en roer de tomatenpuree eronder.
-
Overgiet met de bouillon en voeg het kaneelstokje toe. Roer de harissa en het limoensap erdoor. Laat 15 minuten pruttelen.
-
Vis het kaneelstokje eruit en voeg het appeldiksap toe. Breng op smaak met peper en zout. Mix tot een gladde saus.
-
Bestrijk de gare ribben met barbecuesaus en gril ze 6 à 8 minuten aan elke kant op de barbecue.
-
Serveer met de rest van de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven