Eieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode kool in stukjes en doe in een kookpot. Overgiet met water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 10 min doorkoken en zeef de rode kool eruit.
-
Roer de noedels door het hete kookwater en laat garen.
-
Maak de samenstelling voor de roze en blauwe noedels apart in een diep bord. Roze noedels: azijn en de helft van het water. Blauwe noedels: bicarbonaat en de helft van het water.
-
Schep van de paarse noedels in de azijnoplossing en laat kleuren tot roze. Schep in de bicarbonaatoplossing en laat kleuren van blauw tot turquoise (afhankelijk van het alkalinegehalte van de oplossing). Je kan alle kleuren van het paarse spectrum maken van diep donkerpaars tot lichtroze afhankelijk van meer of minder water en van meer of minder azijn of bicarbonaat.
-
Verdeel de kleurige noedels over borden en breng eventueel op smaak met sojasaus en sesamolie.
-
Kook de eieren hard in 10 min en serveer samen met plakjes komkommer, wortel, sla, sojascheuten, munt en pinda’s op de noedels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven