Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng 250 g malse boter glad met de suiker. Meng de karnemelk eronder. Voeg de eieren toe en klop alles glad.
-
Meng de cacaopoeder, de bloem, het zout en de rode kleurstof. Roer dit onder het eier-botermengsel tot een glad rood cakebeslag.
-
Boter de springvorm goed in. Giet het beslag in de springvorm en bak 45 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Controleer de gaarheid van de cake door er met een breinaald in te prikken, er mag niks meer aan de naald blijven plakken.
-
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen. Haal daarna de cake uit de springvorm.
-
Snij de cake in 2 of 3 gelijke delen met en broodmes.
-
Afwerking
Smelt de witte chocolade en 200 g boter apart. Meng beide onder elkaar. Roer de Philadelphiakaas eronder en meng tot een glad smeerbaar geheel.
-
Verdeel van de kaas tussen de 2 of 3 schijven cake.
-
Schep de rest van de kaas in een spuitzak. Bedek de volledige buitenkant van de taart met dotjes kaas.
-
Laat de cake hard worden in de koelkast alvorens te snijden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven