Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Roomkaasvulling
Klop de boter op kamertemperatuur los met de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract en melk. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Beslag
Mix de zelfrijzende bloem met de fijne suiker, zout, eieren, karnemelk en de kleurstof tot een glad beslag.
-
Verhit wat boter in een pannenkoekenpan. Schep hoopjes van 2 el pannenkoekenbeslag naast elkaar in de pan.
-
Laat mooi drogen aan de bovenkant, draai de pannenkoekjes om en laat bakken aan de andere zijde tot het deeg gaar en licht gekleurd is.
-
Smeer op elke pannenkoek wat van de roomkaasvulling en stapel de pannenkoeken op elkaar. Eindig met dotjes roomkaasvulling.
-
Afwerking
Werk af met chocoladecallets en amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven