Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof.

  2. Roomkaasvulling

    Klop de boter op kamertemperatuur los met de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract en melk. Zet in de koelkast tot gebruik.

  3. Beslag

    Mix de zelfrijzende bloem met de fijne suiker, zout, eieren, karnemelk en de kleurstof tot een glad beslag.

  4. Verhit wat boter in een pannenkoekenpan. Schep hoopjes van 2 el pannenkoekenbeslag naast elkaar in de pan.

  5. Laat mooi drogen aan de bovenkant, draai de pannenkoekjes om en laat bakken aan de andere zijde tot het deeg gaar en licht gekleurd is.

  6. Smeer op elke pannenkoek wat van de roomkaasvulling en stapel de pannenkoeken op elkaar. Eindig met dotjes roomkaasvulling.

  7. Afwerking

    Werk af met chocoladecallets en amandelschilfers.