Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Doe de deegmix, eieren en karnemelk in een kom en mix tot een homogeen deeg. Mix de rode gel erdoor.
-
Beboter en bebloem 2 springvormen en verdeel het deeg erover.
-
Strijk de bovenkant glad.
-
Bak in 30 à 35 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
-
Ontvorm de biscuits en laat afkoelen op een rooster.
-
Klop de boter samen met de roomkaas zacht met de mixer. Zeef de bloemsuiker en voeg samen met de room toe, klop verder glad. Voeg vanille-extract toe en meng goed.
-
Snij een dunne plak van beide biscuits om een vlakke bovenkant te krijgen. Verkruimel de resten en hou de kruimels bij om te garneren.
-
Plaats een biscuit op een taartschotel. Bestrijk de bovenkant met het roomkaasmengsel en plaats de andere biscuit erop.
-
Bestrijk bovenkant en zijkanten met roomkaas.
-
Werk af met rode kruimels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven