Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek met behulp van een dunschiller schilfers van de parmezaan.
-
Snij de salie in fijne reepjes.
-
Snij de truffel met een scherp mes in flinterdunne plakjes.
-
Kook de pasta gaar in licht gezouten water en laat uitlekken.
-
Smelt de boter, laat ze schuimen en voeg de salie toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Leg de ravioli in individuele schaaltjes. Lepel er de schuimende boter over. Leg er een plakje truffel bovenop en werk af met parmezaanschilfers.
-
Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven