Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: doe de gezeefde bloem met de eieren en een mespunt zout in de mengkom van de keukenrobot. Laat traag draaien met de deeghaak gedurende 10 minuten.
-
Maak een mooie bal van het deeg en laat 15 tot 20 minuten rusten.
-
Rol het deeg uit op een bebloemd oppervlak en verdeel in kleine, gelijke porties.
-
Rol elke deegportie 4 keer door een pastamachine, steeds op een kleinere stand, tot je 20 cm lange vellen verkrijgt.
-
Vulling: spoel de spinazieblaadjes. Blancheer in gezouten water, giet af en laat schrikken in ijskoud water. Knijp al het water uit de spinazie en hak ze fijn. Hak de verse kruiden ook fijn. Meng de spinazie en groene kruiden met de kruidenkaas en eieren. Kruid met peper en zout.
-
Leg een vel deeg op een bebloemd oppervlak. Verdeel de vulling in kleine hoopjes met een koffielepel op het deeg, laat telkens 3 cm deeg tussen de hoopjes.
-
Wrijf de rand rond de vulling met een penseel in met wat water. Bedek nu met een andere laag deeg. Druk rondom goed aan. Snij met een rolletje vierkante ravioli.
-
Laat de boter smelten met peper, zout en salieblaadjes.
-
Afwerking: kook de ravioli in ruim gezouten kokend water gedurende 2 à 3 minuten. Haal met een schuimspaan uit het water en serveer in een bord.
-
Werk af met de salieboter, geraspte Parmezaanse kaas en enkele rauwe spinazieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven