Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij elke halve paprika in 2.
-
Snij de aubergine, courgette en tomaat in schijven, kruid met zout en laat 10 min staan.
-
Dep de groenten droog met keukenpapier en besmeer met olie.
-
Gril alle groenten, behalve de tomaat. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof.
-
Meng de pijnboompitten met de Philadelphia en rode pesto.
-
Snij de Turkse broodjes in 2 en rooster de binnenkant op de grill.
-
Stapel de verschillende groentjes op elkaar tussen het broodje en schep er hier en daar wat rode pesto tussen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven