Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Pel de tenen look en pers fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Snij ook de aubergine in blokjes van 2 x 2 cm.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  4. Was de tomaten en verwijder de kroontjes. Snij in grove stukken.

  5. Verhit olijfolie in een kookpot. Bak de ui en look glazig. Voeg de chilipeper en paprikablokjes toe en roer goed om. Laat de aubergineblokjes al roerend 1 min meebakken. Roer de tomatenpuree, oregano, tijm, Italiaanse kruiden en suiker erdoor. Voeg de tomaten toe en laat op een matig vuur 20 min pruttelen onder deksel. Roer regelmatig.

  6. Snipper ¾ basilicum fijn.

  7. Kruid de ratatouille met zout en cayennepeper. Roer de basilicum erdoor.

  8. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer de pasta bij de ratatouille.

  9. Werk af met gemalen parmezaan en blaadjes basilicum.