Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges. Verwijder het houterige uiteinde. Hou de uiteinden en schillen bij.
-
Verwijder het houterige uiteinde van de groene asperges en hou bij.
-
Was de gember en snij in dunne schijven.
-
Kneus de look met de platte kant van een groot mes.
-
Breng de schillen en uiteinden van de asperges aan de kook met 1 l water, het kippenbouillonblokje, de gember en de look.
-
Laat min. 30 min sudderen en zeef.
-
Breng water aan de kook. Kook de eieren 5 min. Giet af en spoel onder koud water. Pel ze en snij in 2.
-
Snij de shiitake in plakjes.
-
Snij de groene aspergepunten in stukken van 2 cm en de witte asperges in dunne schuine plakjes. Laat de kopjes heel.
-
Breng water aan de kook en gaar de ravioli volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en besprenkel met sesamolie tegen het kleven.
-
Zeef de aspergebouillon door een fijne zeef en breng zachtjes weer aan de kook. Voeg de sojasaus toe.
-
Roer alle asperges en shiitake erdoor. Laat 3 min zachtjes koken onder deksel.
-
Haal van het vuur en roer de spinazie erdoor. Laat 5 min onder deksel trekken.
-
Verwijder het buitenste blad van de lente-uien en snij in fijne plakjes.
-
Verdeel de warme bouillon over 4 kommen.
-
Werk elk bord af met ½ zachtgekookt ei, ravioli, lente-ui en sojascheuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven