Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de gember en snij in plakjes.
-
Snij het citroengras in de lengte in 2.
-
Pel de look en kneus met de platte kant van een mes.
-
Laat de kippenbouillon met de gember, het citroengras, de looktenen en de chilipeper uit de wokmix 30 min koken.
-
Breng water aan de kook. Kook de eieren 5 min.
-
Giet af en koel de zachtgekookte eieren af onder koud water.
-
Snij de shiitake in plakjes.
-
Snipper de koriander fijn. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Gaar de rijstvermicelli in water zoals vermeld op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Roer de sesamolie eronder.
-
Zeef de kippenbouillon door een fijne zeef en breng weer zachtjes aan de kook. Voeg de sweet chilisaus, honing en sojasaus toe.
-
Roer de wokmix, fijngesnipperde koriander en shiitake eronder en haal van het vuur. Laat 10 min onder deksel trekken.
-
Verwijder het buitenste blad van de lente-uitjes en snij in fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij fijn.
-
Pel de eieren en snij in 2.
-
Verdeel de warme bouillon over 4 kommen.
-
Werk elk bord af met ½ zachtgekookt ei, rijstvermicelli, lente-ui en korianderblaadjes.
-
Bestrooi met sesamzaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven