Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren gedurende 6,5 min in kokend water met een geut azijn. Haal ze eruit en dompel direct onder in ijswater.
-
Meng de sojasaus met de sushiazijn en het water. Pel de eitjes voorzichtig en laat ze een nacht trekken in de sojasausmengeling.
-
Doe beide bouillons in een grote kookpot en zet op een zacht vuur. Voeg vissaus toe volgens smaak (± 1 el).
-
Snij het spek in 2 en gaar het 2 u in de bouillon. Let op: de bouillon mag net niet koken.
-
Haal na 2 u het spek uit de bouillon en bewaar in de koelkast.
-
Snij de shiitake in 4. Bak bruin in hete boter, kruid met peper en zout. Voeg de shiitake toe aan de bouillon.
-
Reinig de broccolini en voeg ook toe aan de bouillon.
-
Snij de paksoi los, was goed en snij in hapklare stukken. Voeg de paksoi toe aan de bouillon.
-
Breng een ruime pot met water aan de kook. Gaar de noedels 2 min. Haal de noedels uit het water en schik direct in een diepe kom.
-
Schep de shiitake, broccolini en paksoi op de noedels.
-
Snij de gemarineerde eitjes in 2 en schik op de noedels.
-
Overgiet dit alles met de hete bouillon.
-
Werk af met een el zoete maïs en enkele stukken nori.
-
Verhit een pan met zeer weinig boter. Kleur het gegaarde spek in de hete pan.
-
Werk de ramen af met het spek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven