Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en snij fijn. Snij het chilipepertje in 2, verwijder de zaadjes en snipper fijn.
-
Warm de groentebouillon op en voeg de fijngesnipperde look en het chilipepertje bij de bouillon.
-
Snij de mange-touts in lange julienne. Verwijder de steeltjes van de shiitake en snij in fijne plakjes.
-
Zeef de bouillon en hou warm, maar laat niet meer koken.
-
Doe de mange-touts, shiitake en sojascheuten bij de bouillon.
-
Kook de eieren 7 minuten zodat ze net niet hardgekookt zijn.
-
Kook de eiernoedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de gare noedels af en laat uitlekken.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij het vlees in fijne plakjes.
-
Breng de bouillon op smaak met de sojasaus en sesamolie.
-
Verdeel de noedels en het vlees over de kommen. Schep de bouillon met groenten erover. Pel de eieren en snij in 4.
-
Werk elke kom af met stukjes ei en de fijngesnipperde lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven