Eieren , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1 cm.
-
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een stoofpot. Bak het stoofvlees bruin. Kruid met zwarte peper en zout. Roer de ui, wortelen, look en gember erdoor en blus met de rundsbouillon. Voeg de kaneelstok toe en breng aan de kook.
-
Laat 2 u onder deksel sudderen op een zacht vuur of in de oven op 140°C.
-
Haal het vlees uit de bouillon en trek uit elkaar tot draadjesvlees.
-
Hou een kwart van het kookvocht apart en zeef de rest door een neteldoek.
-
Breng het apart gehouden kookvocht aan de kook met de esdoornsiroop en laat inkoken tot een stroperig sausje. Roer het vlees erdoor.
-
Breng water aan de kook en kook de eieren 4 min. Pel en halveer in de lengte.
-
Gaar de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de shiitake in schijfjes en bak krokant in wat arachideolie. Roer de lente-uitjes erdoor en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de kern van de paksoi en trek de bladeren van elkaar. Blancheer 1 min in kokend licht gezouten water.
-
Rooster het sesamzaad goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Leg wat noedels, paksoi, shiitake en vlees in een soepkom. Werk af met een half eitje. Giet er wat bouillon over. Bestrooi met sesamzaad en blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven