Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Schil de wortel en snij in kleine blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Reinig de selderstengel en snij in kleine blokjes.
-
Snij de pancetta in kleine stukjes.
-
Verwarm de olijfolie in een gietijzeren pot en laat de boter erin smelten en licht kleuren.
-
Voeg de pancetta toe en roerbak.
-
Voeg de ui, wortel en selder toe en roerbak.
-
Verkruimel het gehakt erover en roerbak rul, tot al het vocht verdwenen is.
-
Overgiet met de wijn en laat een paar min sudderen, tot de wijn volledig verdampt is.
-
Los het tomatenconcentraat op in de bouillon, roer goed door en giet over het vlees.
-
Schep de tomatenstukjes erdoor en kruid met versgemalen zwarte peper. Breng aan de kook.
-
Dek de pot af en plaats 2 u in de oven.
-
Voeg aan het einde van de gaartijd de melk toe om de zuurtegraad van de tomaten te temperen.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Kook, net voor de saus klaar is, de tagliatelle ‘al dente’ in licht gezouten water.
-
Giet af en schep de pasta onmiddellijk door de saus.
-
Serveer met Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven