Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de groenten (pastinaken, peterseliewortels, rapen en wortels) niet, maar spoel ze grondig en snij in grove stukken. Laat de spruitjes heel.
-
Pel de ui en look en snij in grove stukken.
-
Stoof de groenten, ui en look 5 min aan in olijfolie.
-
Voeg laurier en tijm toe. Kruid met peper en zout en overgiet met bouillon.
-
Laat 45 min, met deksel op de pan, op een zacht vuur stoven.
-
Voeg de peulvruchten bij de ragout en laat opwarmen.
-
Werk de ragout af met verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven