Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en hak grof. Pel de look en snij in plakjes.
-
Borstel de paddenstoelen schoon. Snij de kastanjechampignons in kwartjes en shiitakes in plakjes.
-
Doe 2 el olijfolie en een klont boter in een grote sauteerpan en zet op een halfhoog vuur.
-
Roerbak de sjalotten en look.
-
Kneus de kaneelstokjes en voeg samen met de takjes tijm bij de sjalotten.
-
Zet, als de sjalotten zacht zijn, het vuur hoger. Bak de shiitake en kastanjechampignons. Bestrooi met espelettepeper en zout. Voeg de champignonmix toe.
-
Overgiet met pastis, laat de alcohol verdampen en blus met de fond.
-
Laat tot 2⁄3 inkoken. Verwijder de kaneelstokjes en takjes tijm.
-
Voeg de room toe en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de verse kruiden fijn (van munt, dragon en peterselie enkel de blaadjes) en schep ze samen met de citroenzeste door de ragout.
-
Verdeel over vuurvaste potjes.
-
Steek cirkels uit het deeg die net iets groter zijn dan de potjes en dek de potjes af.
-
Klop het ei los en bestrijk de deegdekseltjes ermee.
-
Maak enkele sneetjes in het deeg zodat het teveel aan vocht kan ontsnappen.
-
Bak goudbruin en gaar in 20 min.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven