Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bedek het cakeblik met plasticfolie.
-
Steek 9 Raffaello-pralines in de ijskast tot gebruik.
-
Klop de room op tot een dik, vloeibaar mengsel.
-
Spatel de gecondenseerde melk erdoor.
-
Snij de 9 pralines in kleine stukjes en roer door het roommengsel.
-
Giet de mengeling in het cakeblik en bedek met aluminiumfolie.
-
Zet minstens 1 nacht in de diepvries.
-
Haal net voor het opdienen uit de diepvries en snij in rechthoekige stukken.
-
Leg op een bord, bestrooi met cacaopoeder en werk af met een Raffaellopraline.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven