Radijsje met gerookte forel, dragonmayonaise en rode ui
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de rode ui en trek de lamellen uit elkaar. Snij in kleine stukjes van 0,5 cm op 1,5 cm.
-
Breng 150 ml water met de dragonazijn, suiker en zout aan de kook tot de suiker volledig is opgelost. Giet over de rode ui en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Trek de blaadjes van de takken dragon en snipper fijn. Roer door de mayonaise. Kruid met cayennepeper en zout. Bewaar koel in een spuitzak.
-
Snij het groen van de radijsjes tot op 1 cm en verwijder de wortel. Was de radijsjes goed en halveer ze in de lengte. Snij een stukje van de bolle kant van elke radijs zodat ze blijven staan.
-
Snij de forelfilet in stukjes van 1 x 1 cm.
-
Beleg elke radijshelft met een stukje forel. Spuit er wat dragonmayonaise op en werk af met rode ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven