Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pizzadeeg
Roer de verse gist door 50 ml lauw water tot die opgelost is.
-
Meng de bloem met de olijfolie, het witbier en het gistwater.
-
Voeg het zout toe en kneed tot een gladde bol.
-
Laat 1 u afgedekt onder een vochtige handdoek rijzen op een warme plaats.
-
Beleg
Meng de verse kaas met de zure room.
-
Snipper de bladpeterselie en bieslook fijn en roer door de kaasmengeling.
-
Snij het ontbijtspek in fijne reepjes.
-
Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Hou de ring bij elkaar.
-
Snij de raclettekaas in reepjes.
-
Afwerken
Verdeel het pizzadeeg in 10 bolletjes van 40 g. Leg op een ingevette schotel en laat nog 15 min rijzen onder een vochtige handdoek.
-
Kneed elk deegbolletje wat platter en pas in een ingevet pannetje.
-
Verdeel wat roomkaasmengeling erop. Garneer met rode ui en spek. Leg enkele reepjes raclettekaas erop.
-
Laat 12 min garen. Werk af met tijmtakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven