Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kazen afzonderlijk in fijne sneetjes van ½ cm. Kook de krielaardappeltjes beetgaar en snij in plakjes.
-
Schik de verschillende raclette-ingrediënten op een aantal bordjes en leg ze per smaak rondom het gourmetstel.
-
Leg, aan tafel, een plakje kaas in een pannetje en laat smelten onder het grillelement.
-
Bak de krielaardappeltjes met een beetje boter op de grillplaat. Leg een aardappeltje en paprikareepje in het pannetje, daarboven een plakje charcuterie naar keuze, en schep daarboven de gesmolten kaas.
-
Varieer eens met nachos of andere charcuterie. Serveer daarnaast ook sla en stokbrood.
-
Tip: reken ± 200 g raclettekaas per persoon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven