noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rabarber fijn.
-
Snij de vanillestok in de lengte doormidden en schraap het merg er voorzichtig uit.
-
Meng de rabarber met de suiker, de vanillestok zonder merg, het kaneelpoeder, het citroensap en het water. Breng aan de kook.
-
Laat ± 20 min koken, tot de rabarber zacht is.
-
Verdeel over 4 kommetjes en plaats in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
-
Voeg ¼ kl vanillemerg toe aan de yoghurt en meng.
-
Verdeel de vanilleyoghurt over de kommetjes rabarbersoep. Werk af met gehakte pistachenoten en fijngesneden muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven