Rabarberlimonade
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de rabarber, was haar en snij in kleine stukjes.
-
Duw de rabarberstukjes door de sapcentrifuge.
-
Breng het rabarbersap met het water aan de kook en roer de suiker met het citroenzuur en citroensap erdoor. Laat 5 minuten doorkoken.
-
Giet het mengsel door een zeef met neteldoek. Laat het afkoelen.
-
Vul de flessen met de limonade en sluit af.
-
Bewaar de flessen op een koele plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven