Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Klop de mascarpone samen met de room en de poedersuiker tot een stevig mengsel. Meng er 1 dl advocaat door en plaats 2 uur in de koelkast.
-
Snij de rabarberstengels in 3 cm lange stukken.
-
Doe ze in een ovenschaal en bestrooi met de fijne suiker.
-
Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 15 minuten garen in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Rasp de chocolade.
-
Verdeel de plakjes cake over 8 glazen.
-
Druppel het vrijgekomen rabarbervocht erover en verdeel de stukjes rabarber erover.
-
Doe het gekoelde mascarponemengsel in een spuitzak en vul de glazen verder.
-
Bestrooi met de geraspte chocolade en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven