Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de raapjes, verwijder de steelaanzet en snij ze in stukken. Schil de knolselder en snij in stukken. Pel de ui en hak fijn.
-
Rits de tijmnaaldjes los van de steeltjes en hou apart.
-
Bak de pancetta krokant in olijfolie. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Smelt een klontje boter in dezelfde pan en voeg de ui, tijmsteeltjes en laurierblaadjes toe. Laat de ui goudbruin stoven. Voeg raapjes en knolselder toe. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
-
Laat raapjes en knolselder garen. Verwijder de laurierblaadjes en tijmsteeltjes en pureer de soep. Breng verder op smaak met peper en zout. Roer de helft van de tijmnaaldjes erdoor.
-
Verdeel de soep over de borden.
-
Werk af met een scheut room en plakjes krokante pancetta. Bestrooi met de rest van de tijmnaaldjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven