Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en reinig de selder. Snij in fijne stukken. Schil de aardappel en snij in grove stukken. Schil de raapjes en snij ze allemaal, behalve 1 in grove stukken. Snij 1 raap eerst in fijne plakjes en vervolgens in fijne reepjes. Dit dient als garnituur.
-
Stoof de ui, selder, aardappel en raapjes aan in hete olijfolie.
-
Bevochtig met de groentebouillon en laat opkoken. Laat 15 à 20 minuten verder garen op een zacht vuur.
-
Voeg de room toe en laat nog even koken.
-
Mix de soep goed fijn. Kruid met peper en zout.
-
Werk af met gerookte zalmsnippers, de julienne van raapjes en wat dilleplukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven