Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de quinoa onder koud, stromend water in een fijne zeef. Laat uitlekken.
-
Breng de melk met de suiker, de vanillesuiker, het zout en het merg van een vanillestok aan de kook.
-
Voeg de quinoa toe en laat op een zacht vuur 25 min rustig koken.
-
Verdeel over 6 glaasjes en laat afkoelen.
-
Werk af met de frambozencoulis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven