Quinoasalade met kerstomaten, komkommer, tuinkers, boontjes en erwtjes
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de boontjes in gezouten water knapperig. Spoel ze onmiddellijk in ijskoud water zodat ze hun frisse, groene kleur behouden.
-
Blancheer de erwtjes een paar min in gezouten water en spoel in ijskoud water.
-
Snij de kerstomaten in twee en de ongeschilde komkommer in schijfjes.
-
Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Meng de pesto met het citroensap en de olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Doe de quinoa in een bowl en dresseer de verschillende groenten erop. Verdeel de dressing erover.
-
Werk af met tuinkers en staafjes bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven