Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de quinoa en breng aan de kook samen met het bouillonblokje. Kook volgens de instructies van de verpakking.
-
Bak de amandelen samen met de zonnebloempitten kort aan in een pan tot ze geur afgeven en een licht bruine kleur krijgen. (Opgelet, ze kunnen snel verbranden!)
-
Spoel de appel en snij in stukjes; besprenkel met citroensap tegen verkleuren. Verbrokkel de feta.
-
Giet de quinoa af en zet even in de koelkast om volledig af te koelen.
-
Snij de spinazieblaadjes iets fijner.
-
Meng de spinazie, de gedroogde veenbessen, de appelstukjes en de afgekoelde quinoa samen in een kom.
-
Dressing: meng alle ingrediënten samen in een fles en schud.
-
Besprenkel de salade met de dressing, werk af met de verbrokkelde feta en de notenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven