Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schil de zoete aardappel. Verwijder de zaadjes uit de paprika’s.
-
Snij de paprika’s, zoete aardappel en courgette in grove stukken.
-
Bak de groenten aan in 2 el olijfolie.
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof.
-
Meng de quinoa onder de gebakken groenten, rauwe ui en tomaat.
-
Werk de salade af met de geroosterde pijnboompitten en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven