Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Burgers: snij de lente-uitjes fijn. Mix 200 g erwtjes met de ricotta en de muntblaadjes. Plet de rest van de erwtjes met een vork en schep samen met de quinoa en lente-uitjes door de erwtjespuree. Kruid met peper en zout en laat rusten in de koelkast.
-
Snij de radijsjes in plakjes.
-
Bak de oesterzwammen goudbruin en krokant in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Roerbak de spinazieblaadjes in dezelfde pan, kruid met piment d’espelette en zout.
-
Vorm burgers van het quinoamengsel en bak ze aan beide zijden in hete kokosolie.
-
Snij de hamburgerbroodjes open en verdeel de spinazie over de onderste helft. Schik daarop plakjes radijs, een dot Griekse yoghurt en plaats de burgers erop. Dek af met oesterzwammen, een takje verse munt en doe het broodje dicht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven