Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de harde uiteindes van de asperges. Snij ze erna schuin middendoor.
-
Snij de courgettes in dunne plakjes.
-
Hak de bladpeterselie grof.
-
Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Smelt een klontje boter samen met de olijfolie in een ruime pan en voeg de uien, courgettes en aspergetips toe. Bestrooi met tijmnaaldjes en kruid met peper en zeezout. Roerbak in 20 minuten zacht en gaar.
-
Spoel de quinoa onder stromend water. Kook gaar in (2 keer zijn hoeveelheid) water op een zacht vuurtje tot de vliesjes van de zaadjes loskomen. Laat uitlekken in een puntzeef en stort terug in de pan om te laten ‘uitstomen’.
-
Schep de quinoa samen met de peterselie door de courgettemengeling. Breng op smaak met citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Werk af met pijnboompitten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven