Quinoa, bloemkool en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui met yoghurtmuntdressing
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de quinoa zoals vermeld op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Rasp de bloemkool en de broccoli tot een soort van couscous.
-
Spoel de radijsjes en snij in fijne schijfjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Doe de afgekoelde quinoa, bloemkool- en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui in een grote kom en meng.
-
Snij de muntblaadjes in heel fijne reepjes.
-
Meng de yoghurt met de munt, het limoensap en de cayennepeper.
-
Serveer de yoghurtmuntdressing in een apart kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven