Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en sjalotten en snij alles in stukken. Bak ze in een klontje boter, voeg daarna de spekblokjes toe en bak samen verder.
-
Reinig de champignons en snij in schijfjes.
-
Voeg de champignons toe aan het uispekmengsel en laat verder bakken. Kruid met wat peper. Als alles goed gestoofd is, giet dan door een zeef en laat uitlekken.
-
Leg het bladerdeeg met het bijhorende bakpapier in een ovenschotel en prik er met een vork gaatjes in. Bak 5 min in de oven en haal het deeg eruit, maar laat de oven aanstaan.
-
Meng de eieren met de room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel het gebakken ui-spekmengsel over de kortgebakken deegbodem. Giet het eimengsel erover. Strooi de gratinmix erover.
-
Bak de quiche 25 min in de hete luchtoven.
-
Haal uit de oven en laat even afkoelen alvorens aan te snijden.
-
Serveer met wat sla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven