Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak blind.
-
Was de prei en snij het witte deel in fijne ringen.
-
Smelt boter in een pot en stoof de preiringen zacht zonder te kleuren. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los met ricotta en room. Kruid met zwarte peper, zeezout en cayennepeper.
-
Snij de dille fijn.
-
Snij de zalm in fijne plakjes.
-
Verdeel de prei over de taartbodem en strooi de helft van de dille erover.
-
Schik de plakjes zalm erop en verdeel de citroenzeste erover. Kruid met peper en zout.
-
Giet het ricottamengsel erover.
-
Strijk de bovenkant glad met een spatel en bestrooi met de rest van de dille.
-
Bak goudbruin en gaar in 40 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven