Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg, prik met een vork enkele gaatjes in de bodem, bedek met bakpapier en bakparels en bak ± 15 min blind.
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Stoof de ui- en looksnippers zacht zonder te kleuren in olijfolie, voeg de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Doe in een zeef en druk het vocht eruit.
-
Bak de champignons op een hoog vuur in olie en laat het vocht verdampen. Kruid met peper en zout.
-
Snij de tofu in stukjes en mix in de hakmolen samen met de sojadrink, mosterd, citroensap, cayennepeper, kurkuma, curry en dragon.
-
Schep de spinazie en champignons door het tofumengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk de bovenkant glad.
-
Halveer de kerstomaatjes en schik op de quiche.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven