Quiche met tofu, champignons en spinazie

Quiche met tofu, champignons en spinazie

Allergenen

Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Bekleed een taartvorm met het deeg, prik met een vork enkele gaatjes in de bodem, bedek met bakpapier en bakparels en bak ± 15 min blind.

  3. Snij de champignons in plakjes.

  4. Stoof de ui- en looksnippers zacht zonder te kleuren in olijfolie, voeg de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Doe in een zeef en druk het vocht eruit.

  5. Bak de champignons op een hoog vuur in olie en laat het vocht verdampen. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de tofu in stukjes en mix in de hakmolen samen met de sojadrink, mosterd, citroensap, cayennepeper, kurkuma, curry en dragon.

  7. Schep de spinazie en champignons door het tofumengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk de bovenkant glad.

  8. Halveer de kerstomaatjes en schik op de quiche.

  9. Bak goudbruin en gaar in 30 min.