Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het kontje van de spruitjes en verwijder indien nodig de buitenste blaadjes.
-
Was de spruitjes en snij in dunne reepjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Bak het gehakt en de sjalot goudbruin in de pan in 2 el olijfolie.
-
Voeg de fijngesneden spruiten bij het gehakt en bak nog een paar min mee. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de melk en de rouxkorrels bij het gehakt en de spruitjes. Laat de saus even indikken.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Meng de kaas onder de vulling en laat afkoelen.
-
Klop de eieren los en meng onder de afgekoelde vulling.
-
Leg het bladerdeeg met onderaan bakpapier in de taartvorm. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de bodem van het bladerdeeg.
-
Verdeel de vulling over het bladerdeeg.
-
Bak de quiche in de voorverwarmde oven goudbruin, ± 30 à 40 min.
-
Haal de quiche uit de oven en laat een paar min afkoelen voor het snijden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven