Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de spinazie, laat uitlekken en stoof aan in hete boter tot ze gaar is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat uitlekken in een vergiet en daarna afkoelen.
-
Snij de geitenkaasjes in 16 schijfjes van 5 mm dikte.
-
Leg het vel bladerdeeg met bakpapier in de bakvorm en druk goed aan.
-
Bedek de bodem met de gestoofde en uitgelekte spinazie.
-
Meng de room met de eieren met een mixer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet het mengsel over de spinazie. Verdeel de schijfjes geitenkaas over de taart.
-
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 40 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven