Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 145°C hete lucht.
-
Ontdooi de diepvriesspinazie met room.
-
Klop 4 eieren los en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de eieren onder de ontdooide spinazie.
-
Leg het bladerdeeg in de vormpjes en druk goed aan. Prik het deeg in met een vork. Verdeel de spinaziemengeling over de bodem van de taart.
-
Zet de vormpjes in de oven. Breek over elke quiche 1 ei en laat dit voorzichtig op de spinazie lopen.
-
Werk af met de geraspte emmentaler.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 25 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven