Quiche met Rodenbach en fijne kruiden en witlofgarnalenslaatje
Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Schik het bladerdeeg met het bijhorende bakpapier in de rechthoekige cakevorm.
-
Druk goed aan en prik de bodem in met een vork.
-
Schik een extra vel bakpapier op het bladerdeeg en vul de vorm met bakparels.
-
Bak 15 min blind in de voorverwarmde oven.
-
Mix de Rodenbach met de room en eieren.
-
Hak de groene kruiden, voeg toe en kruid met peper en zout.
-
Haal de vorm uit de oven en verwijder de bakparels en bovenste laag bakpapier.
-
Giet het eierbeslag in de vorm. Zet opnieuw in de oven en bak gedurende 15 min.
-
Snij de witlofblaadjes in kleinere stukjes.
-
Haal de quiche uit de oven en werk af met de witlofblaadjes en garnalen.
-
Besprenkel met bieslookdressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven