Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik gaatjes in de bodem en bak blind.
-
Bak de spekreepjes krokant. Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze zacht in boter. Kruid met peper en zout. Rits de tijmnaaldjes erover en schep de spekreepjes erdoor.
-
Giet het mengsel op de taartbodem. Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Giet over de uien en bestrooi met gemalen kaas.
-
Bak goudbruin en gaar in 40 minuten.
-
Serveer met een frisse groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven