Quiche met rode biet, spinazie en geitenkaas
Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C (boven- en onderwarmte) en plaats een ovenplaat op de middelste richel.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg en bak blind (zie kaderstukje).
-
Snij de gekookte bieten in plakjes.
-
Pel en snipper de ui en teentjes look fijn. Stoof ze aan in een ruime pot met een flinke klont boter.
-
Voeg de spinazie toe, besprenkel met ciderazijn en laat slinken. Kruid met tijm, peper en zout.
-
Klop de eieren los met de melk. Kruid met versgemalen zwarte peper, cayennepeper en zeezout.
-
Bestrooi de taartbodem met 2 el panko en schik de plakjes rode biet langs de rand.
-
Stort het spinaziemengsel in het midden en overgiet alles met het eimengsel.
-
Schep er vlokjes geitenkaas over en verdeel de walnoten erover.
-
Plaats de taartvorm op de voorverwarmde ovenplaat en bak in 30 à 35 min goudbruin en gaar.
-
Haal uit de oven. Druppel er acaciahoning over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven