Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 145°C hete lucht.
-
Reinig de prei en snij in fijne reepjes. Spoel grondig en laat uitlekken. Bak de preireepjes in een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Klop de eieren los met de room en kruid goed met peper en zout.
-
Leg het bladerdeeg in de vorm en druk goed aan. Verdeel de gestoofde prei over de bodem van de taart. Giet de losgeklopte eieren over de prei.
-
Snij de blauwe kaas in repen en schik over de taart.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven