Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de taartvorm in en bekleed met bladerdeeg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de pompoen en snij in maanvormige plakjes van 3 mm dik.
-
Pel de ui en snij in fijne plakjes.
-
Schik de pompoenplakjes in waaiervorm op het bladerdeeg en verdeel de ui erover. Maak zo enkele laagjes.
-
Verdeel de pancetta erover. Kruid met peper en zout.
-
Breek de eieren en klop los met de room. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel over de pompoen en pancetta.
-
Bak af in de voorverwarmde oven gedurende ± 40 min.
-
Haal uit de oven en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven